Glasindustrie Ben Evers

UNIGLAS® | DESIGN

Een bijzondere specialiteit van Glasindustrie Ben Evers b.v. is het leveren van glas in lood. U kunt zelf uw glas in lood, nieuw of bestaand, aanleveren. Wij zorgen ervoor dat het glas in lood vakkundig wordt ingebouwd in isolatieglas, zodat het optimaal beschermd wordt tegen vervuiling, slijtage en beschadiging. Het isolatieglas is in diverse samenstellingen te leveren, zoals HR++, zonwerende- of veiligheidsbeglazing. Wij kunnen u een aanbieding maken voor het ontwerpen en het produceren van nieuw glas in lood. Glas in lood kan ook als enkel glas geproduceerd worden voor toepassing in uw interieur. Voor meer informatie of advies verzoeken wij u contact op te nemen met onze verkoopafdeling.

UNIGLAS ® | DESIGN KRUISROEDEN EN WIENER SPROSSEN

Met kruisroeden en wiener sprossen geeft u uw gebouw een authentieke uitstraling. Kruisroeden Bij kruisroeden liggen de roeden tussen het isolatieglas in de afstandhouder. Daardoor is de reiniging extra comfortabel. Standaard te leveren in 18/10, 26/10 en 45/10 mm in de kleuren RAL 9001 en RAL 9016. Speciale RAL-kleuren zijn op aanvraag ook leverbaar. Wiener Sprossen Bij wiener sprossen worden de ruiten onderverdeeld in vakken door middel van afstandhouders in de glastussenruimte. Hierop worden later nog houten of kunststofprofielen aangebracht. Standaard te leveren in een breedte vanaf 18 mm; de maximale breedte is onbeperkt. Standaard in blank aluminium. Voor meer informatie over wiener sprossen en kruisroeden verzoeken wij u contact op te nemen met onze afdeling verkoop.

UNIGLAS® | HYBRID

Ontdek UNIGLAS® | HYBRID: de ultieme isolatieoplossing die elegantie en efficiëntie combineert voor zowel monumentale renovaties als moderne nieuwbouw.

UNIGLAS ® | CIRCULAIR50

circulair glas
uniGlas® | CIRCULAIR50 is een revolutionair circulair isolatieglas product dat perfect aansluit bij de behoefte aan duurzame oplossingen.

UNIGLAS® | INTERIOR

Ontdek de veelzijdigheid van UNIGLAS® | INTERIOR voor uw volgende project en laat u inspireren door de mogelijkheden om licht en ruimtelijkheid op een hoger niveau te brengen.