Hardglazen ramen

HARDGLAZEN RAMEN

  • Afhankelijk van de afmetingen worden het aantal scharnieren, raamuitzetters/raamsluiters en glasdikte bepaald.
  • Standaard glasdikte enkel raam : 5 mm
  • Standaard opbouw isolerend raam: 5 mm = spouw 9 – 5 mm

Voor mogelijkheden en prijzen verzoeken wij u contact op te nemen met onze afdeling verkoop.

Hardglazen klepramen

Hardglazen klepramen

Klepramen zijn ramen waarvan de onderkant uitgezet kan worden. De bovenkant wordt met RVS scharnieren bevestigd aan het kozijn.Wij bieden klepramen aan als enkel raam en als isolerend raam. U kunt in beide gevallen kiezen voor een standaard of inbraakwerend raam. Bij een isolerend raam kunt u vervolgens kiezen uit verschillende isolatiewaarden. Hoe lager deze is, hoe beter de beglazing de warmte kan vasthouden.
Hardglazen valramen

Hardglazen valramen

Valramen zijn ramen waarvan de bovenkant opengezet kan worden. De onderkant wordt met RVS scharnieren bevestigd aan het kozijn.Wij kunnen u verschillende typen valramen leveren, namelijk:
  • type A
  • type B1: met lekdorpel
  • type B2
  • type B3: met lekdorpel en onderdorpelprofiel

We bieden alle typen valramen aan als enkel raam en als isolerend raam. U kunt in beide gevallen kiezen voor een standaard of een inbraakwerend raam. Bij een isolerend raam kunt u vervolgens kiezen uit verschillende isolatiewaarden. Hoe lager deze is, hoe beter de beglazing de warmte kan vasthouden.
Hardglazen draairamen

Hardglazen draairamen

Draairamen zijn ramen die aan een van de zijkanten uitgezet kunnen worden, naar binnen of naar buiten. De andere zijkant wordt met RVS scharnieren bevestigd aan het kozijn.We bieden alle draairamen aan als enkel raam en als isolerend raam. U kunt in beide gevallen kiezen voor een standaard of een inbraakwerend raam. Bij een isolerend raam kunt u vervolgens kiezen uit verschillende isolatiewaarden. Hoe lager deze is, hoe beter de beglazing de warmte kan vasthouden.