Links

Website Beschrijving
www.vlakglasrecycling.nl De stichting zet zich in voor het systematisch verzamelen en recyclen van vlakglas afval. Op de site staat o.a. een overzicht van inzamelpunten.
www.glasnet.nl GBO maakt zich als werkgeversvereniging sterk voor de collectieve belangen van haar leden op sociaal en technisch gebied. Daarnaast voorziet zij hen van een verscheidenheid aan informatie, diensten en voordelen.
www.kenniscentrumglas.nl Het Kenniscentrum Glas vervult dé spilfunctie in het verzamelen en verspreiden van kennis over vlakglas, vlakglasproducten en vlakglastoepassingen in zowel de glasbranche zelf als in alle branches en beroepsgroepen waar vlakglas een rol speelt.
www.uniglas.de UNIGLAS is een in het marktsegment vlakglas unieke coöperatie van onafhankelijke ondernemers uit de isolatieglasproductie en glasveredeling met inmiddels vestigingen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland.
www.duco.be Duco is een toonaangevende producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een “natuurlijke” manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen.